.
  ...blue lady, full of doubt...

Welkom bij  
www.LucySteymel.
eu

De EERSTE, de BESTE en ENIGE web pagina,
 volledig gewijd aan
Lucy Steymel !

----------------------------------------------------------------------------------

                                                
                                                         Het werken aan deze webpagina begon in oktober 2006 en is gemaakt met de mantel der liefde. Verzorgd, geproduceerd en volledig opgezet door vrijwilligers, wil deze website een al lang bestaand gat opvullen voor fans van Lucy Steymel. Alhoewel er informatie, audio en foto's met betrekking tot Lucy te vinden is op internet, is er geen site die zich volledig wijdt aan Lucy's carrière. Wie tot 2007 zocht naar info gaf waarschijnlijk al gauw de moed op. In de komende maanden zal ons team proberen zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen en samen te brengen op
www.lucysteymel.eu

We zullen ons inspannen om het best verkrijgbare audio, foto, nieuws en video materiaal te vinden, kortom alles wat een fan van Lucy zou kunnen interesseren.

HELP MEE

Als u iets van - en over Lucy heeft waarvan u denkt dat we het zouden moeten weten of hebben, en u wil dit delen met haar andere fans....

Aarzel dan niet en laat het ons weten.

De bron van alle items (scans, foto’s, audio, video etc...) zal duidelijk vermeld worden (tenzij u natuurlijk anoniem wilt blijven) ...dus stuur uw info vandaag nog naar ons en help ons met het maken van een informatieve www.LucySteymel.eu

Met deze website blijft Lucy voortleven in onze herinnering en houden we haar
muziek levend..

2007

BANU IS HIER!:

26 Januari

Soms gaan dingen sneller dan we ons kunnen bedenken, en dus zijn de eerder genoemde nummers van het nooit uitgebrachte BANU album nu te beluisteren op de muziekspeler van LS.eu. Fantastisch nieuws! We hebben de songs al kunnen beluisteren en we denken dat elke Lucu/ Liesje fan hier van zal genieten.
Volwassen songs, die op maat gesneden is voor radio. Laten we hopen dat er beter naar geluisterd wordt dan destijds. (platenbonzen???) Misschien dat sommigen de song "Butterflies" al eens gehoord hebben op Nederlandse radiostations en Radio Caroline UK. Let dan vooral op de songtekst......

Wie naar dit lied kan luisteren zonder tranen, heeft een koud zwart ding zitten op de plaats waar een hart zou moeten zijn. :-)
 
 

NIEUWS!! .... BINNENKORT BANU OP LS.eu:

26 Januari

Peter heeft ons geinformeerd dat we toestemming hebben van Lucy's toenmalige vriendin en project partner LIESJE om de BANU songs online op de site te zetten. Deze songs waren bedoeld om op CD te zetten, maar de platen maatschappij zette het project niet door. Tot voor kort zijn deze nummers niet beschikbaar geweest. We zijn er zeker van dat deze nummers smullen zijn voor de vele Lucy en Liesje fans.

Een bijzonder DANK JE WEL aan Liesje hiervoor.
 
 

NIEUWE PAGINA TOEGEVOEGD: "MEMORIES":

26 Januari

Heeft U een herrinnering aan, een verhaal, anekdote of een persoonlijke ontmoeting met Lucy? Nu kunt U dat een plaats geven en Uw gedachten delen met anderen op LS.eu. Stuur ons een email met uw gedachten en wij voegen deze graag toe aan de nieuwe "MEMORIES" pagina. Graag zien wij herinneringen van mensen die Lucy gekend hebben of met haar gewerkt hebben.
 
 

GEZIEN OP DE SITE VAN MUZIEKFREAKS:

25 Januari

De zeer gewaardeerde Nederlandse muziek weblog MuziekFreaks (klik HIER, en permanente link op de LINKS pagina), heeft melding gemaakt van LS.eu. MuziekFreaks roept mensen op om verhaal en foto materiaal te sturen naar de LS website. Wij hopen natuurlijk dat hierdoor mensen gemotiveerd worden dit ook te gaan doen. Heel veel dank aan de mensen achter MuziekFreaks...
 
 

EEN ZEER SPECIALE DAG:

24 JanuariPeter heeft ons gevraagd om nog even onder de aandacht te brengen dat er een speciale Afwisseling
show zal zijn op 23 februari op Radio Enkhuizen in Nederland. Radio Enkhuizen heeft een web stream en de playlist / downloads zijn beschikbaar op www.beachradio.nl  De special zal volledig gewijd zijn aan:

- LUCY STEYMEL -

In deze uitzending herdenkt Peter het overlijden van Lucy op 27 februari 2006.
Een trieste dag, maar ze zal herdacht worden met eer.
 

 

EEN VOORTGANGS RAPPORT:

23 Januari

FIREFOX PROBLEMS

Onze excuses aan alle bezoekers die MOZILLA'S FireFox browser gebruiken.... We hebben verzuimd om LS.eu te controleren op Firefox, waardoor een aantal pagina's er niet uitzagen op FireFox. Met dank aan Harry Sacksioni's webmaster Guido Lührs, die ons hierop attent maakte. Dankzij hem zijn diverse fouten hersteld. Bedankt voor de hulp, wordt zeer gewaardeerd!

NIEUWE LINKS.....OUDE VRIENDEN

Misschien is het u opgevallen dat er nieuwe links en banners zijn toegevoegd aan de LINKS page.
Peter heeft verschillende reacties gekregen van diverse vrienden, kennissen en voormalige collega's. (overduidelijk zijn wij niet de enigen die vinden dat deze site er eerder had moeten zijn..) Iedereen is aangemoedigd om LS.eu te overstelpen met persoonlijke herinneringen en foto's. We kijken uit naar alle inzendingen en naar het beschikbaar maken van deze historische schatten VOOR U.
 
 

LUCY OP RADIO ENKHUIZEN:

13 Januari

Peter Timmerman draait ook vandaag Lucy's muziek prominent in zijn radio show "De Afwisseling" op Radio Enkhuizen.
 

MP3 AUDIO OP LS.eu:

12 Januari

MP3 audio nummers van alle drie de Lucy albums zijn toegevoegd aan de MUZIEK pagina
... geniet ervan !
 
 

VANDAAG START VOORBEREIDINGEN VOOR
     LANCERING VAN www.lucysteymel.eu:

11 Januari

De website is in test fase toegevoegd aan het domein www.lucysteymel.eu. Dit geeft ons de ruimte om alles uit te proberen, foutjes eruit te halen en natuurlijk het verder toevoegen van inhoud.

Als je ergens op klikt en het werkt niet, wees er dan zeker van ..... ER WORDT AAN GEWERKT !!